Ιταλία

Πώς θα σου φαινόταν να πας μια βόλτα στην Ιταλία και να μείνεις σε ένα πανέμορφο χωριό εντελώς δωρεάν; Και όμως μπορεί κάποιος να το κάνει αν θελήσει!

Στο San Giovanni στη Μολιζέ της Ιταλίας, μπορεί κάποιος να πάει και να μείνει δωρεάν σε κάποιο από τα άδεια σπίτια που υπάρχουν. Ο πληθυσμός του χωριού έχει μειωθεί σημαντικά με αποτέλεσμα να μείνουν πολλά σπίτια άδεια και έτσι δημιουργήθηκε ένα project το οποίο ακούει στο όνομα “Regalati il Molise” και σε αυτό το project περιλαμβάνονται 40 διαμονές της μιας εβδομάδας σε τρία σπίτια του χωριού, όπως αναφέρει το Primo Numero.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

PHOTO OF THE DAY 🔷24/06/2020🔷 . ⓒ ⓞ ⓝ ⓖ ⓡ ⓐ ⓣ ⓤ ⓛ ⓐ ⓣ ⓘ ⓞ ⓝ ⓢ . 🏆VISIT ITS BEAUTIFUL GALLERY 🏆 . 📷ARTIST: @lu4_13 📌PLACE:Petacciato 🔶PHOTO SELECTED: @simina7 . FOUNDER: @antonypicciolo FEATURED TAG: #welcometomolise ADMINS: @simina7 HUB: @hub_welcome SEGUICI SU: @welcometomolise . 🔴 👉 GRADITO REPOST 👈 🔴 . SE VUOI FAR PARTE DEL NOSTRO TEAM CONTATTACI IN: DIRECT @welcometo_italy . #welcometoitaly #loves_united_molise #l_u_molise_ #vivomolise #termoli #igerstermoli #vivomolise #knowmolise #molisedascoprire #visitmolise #molise_super_pics #volgomolise #campobasso #loves_molise #yallersmolise #amo_scattare #molise #termoli #isernia #paesaggimolisani #welcometo_italy #italialike #best_italiansites #ig_tag_italy #italia_dev #italian_placeso

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WELCOME TO MOLISE (@welcometomolise) στις

Και θα μου πεις εσύ πολύ εύλογα «γιατί να το κάνουν αυτό»; Και η απάντηση είναι πως θέλουν να «ζωντανέψει το χωριό και να μπορέσουν οι επισκέπτες να γνωρίσουν από πρώτο χέρι την ομορφιά του!

Αυτοί που επιθυμούν να βρεθούν στο όμορφο χωριό μπορούν να κάνουν μια αίτηση συμμετοχής μέσω φόρμας στο morrutto.com και αφού εξηγήσουν γιατί θέλουν να επισκεφτούν αυτό το χωριό, τη στέλνουν στο amicidelmorrutto@gmail.com.