J2US

Στην κορυφή της τηλεθέασης έφερε για μια ακόμα φορά το τηλεοπτικό κοινό το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha,  με τα ποσοστά στο δυναμικό κοινό να φτάνουν μέχρι και 22,8%.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Το λαμπερό σόου ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό, με τις λαμπερές εμφανίσεις και τα  εντυπωσιακά σκηνικά που σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των 3D και virtual reality δημιούργησαν για μία ακόμη φορά μία εκρηκτική ατμόσφαιρα, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 18,5% και στο σύνολο του κοινού  17,8%.

Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε το J2US χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέσο όρο 26,5%, ενώ έφτασε μέχρι και στο 32%.

Το J2US στον Alpha έκανε φαντασμαγορική έναρξη με τον Νίκο Κοκλώνη σε ρυθμούς αποκριάτικους  και με τους κριτές του σόου: Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή να κάνουν εντυπωσιακές μεταμφιέσεις.

Στο χθεσινό βραδινό σόου του Alpha διασκέδασαν κοινό και τηλεθεατές με το δικό τους μοναδικό τρόπο ο Τόνι Σφήνος αλλά και ο νικητής του προηγούμενου J2US Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας).

Στο δεύτερο live είχαμε και την πρώτη αποχώρηση, όπου η Τζούλια Νόβα και η Ρία Ελληνίδου αποχαιρέτησαν το J2US.

 

Τσέκαρε κι αυτό:

Ad