J2US

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, αλλά το J2US έχει αρχίσει να αποκτά πολύ ενδιαφέρον και το Σάββατο μας πλέον έχει αλλάξει καθώς περιμένουμε πως και πως να δούμε κάποια ζευγάρια και τςι εμφανίσεις τους.

Η Χαρά Βέρρα και ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια και σε κάθε τιυς εμφάνιση στο show που έχει δημιουργήσει ο Νίκος Κοκλώνης, περιμένουμε να δούμε τι έχουν ετοιμάσει! Και το Σάββατο 30 Μαΐου τα είδαμε όλα!

Το ζευγάρι του J2US αποφάσισε μετά από προτροπή του παρουσιαστής του show, να τραπάει και να πει το κομμάτι του FY δε με θέλουν! Σε αυτό το σημείο θέλω να σου θυμίσω πως ο FY και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαν συνεργαστεί στο Madwalk και μαζί είπαν το κομμάτι και από τότε παίζει παντού.

Και όλοι περίμεναν πως η Χαρά Βέρρα δε θα μπορέσει να το διαχειριστεί, αλλά έκανε την απόλυτη ανατροπή και με την ιδιαίτερη φωνή της τα κατάφερε και με το παραπάνω! Για τον Τρύφωνα τι να πούμε; Ως γνήσιος trapper φόρεσε τις φορμούλες του, έβαψε το μαλλί πράσινο και προσπάθησε να θυμηθεί τα λόγια του τραγουδιού!

Σας αγαπάμε βρε!

Δείτε την εμφάνιση τους:

Τσέκαρε και αυτό: Πρόταση της Ημέρας: Φτιάξε τα δικά σου cocktail σπίτι