J2US

J2US : Το κοινό αγκάλιασε ένα διαφορετικό ζευγάρι, αναδεικνύοντας νικητές τον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα(Αντώνης Παπαηλίας).

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη, βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην κορυφή της τηλεθέασης και στην πρώτη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών. Στον φαντασμαγορικό τελικό του πιο αγαπημένου σόου της ελληνικής τηλεόρασης, η πιο μεγάλη, η πιο κεφάτη, η πιο αυθεντική τηλεοπτική παρέα υποδέχτηκεστον Alpha ζωντανά το 2023, κάτι που είχε να συμβεί τηλεοπτικά σχεδόν μια 10ετία, καταγράφοντας στην αλλαγή της χρονιάς ποσοστό τηλεθέασης 27%, με διαφορά άνω των 6,5 μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

Το Just The 2 of Us βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης σε δυναμικό κοινό και σύνολο, με ποσοστά 22,2% και 20,9% αντίστοιχα, αγγίζοντας σε τέταρτο το 29,4%.

O larger than life Νίκος Κοκλώνης είχε υποσχεθεί μια βραδιά γεμάτη θαύματα, γεμάτη μουσική, σασπένς, συγκίνηση και αγάπη και την έκανε πραγματικότητα. Στο λαμπερό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, λίγο πριν την αλλαγή του έτους, υποδέχτηκε στη σκηνή του J2US τον σαρωτικό Χρήστο Μάστορα και τις MEΛISSES, το Nο1 συγκρότημα στην Ελλάδα, που ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του και στη συνέχεια συναντήθηκαν μουσικά με τη μοναδική Δέσποινα Βανδή σε ένα ξεχωριστό μουσικό performance. Στη σκηνή με τον Χρήστο Μάστορα αμέσως μετά έβαλε “φωτιά” η εξαιρετική Καίτη Γαρμπή με αγαπημένα τραγούδια. Το ανεπανάληπτο αυτό πάρτι του ρεβεγιόν συνεχίστηκε με ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι με τη Χαρά Βέρρα και τον Γιάννη Καψάλη. Φωτιά στο Σαββατόβραδο τις πρώτες ώρες της νέας χρονιάς έβαλε και η απαστράπτουσα Λαίδη Άντζελα Δημητρίου.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης, με χαρά και συγκίνηση ανακοίνωσε τους μεγάλους νικητές του J2US, το ζευγάρι που ανέδειξαν με την ψήφο τους οι τηλεθεατές, χαρίζοντάς του την πρώτη θέση. Φέτος, η νίκη ήταν μεγάλο ντέρμπι, καθώς με διαφορά μόλις 1000 ψήφων όπως τόνισε ο αγαπημένος παρουσιαστής, το κοινό χάρισε τη νίκη στον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα(Αντώνης Παπαηλίας). Ένα ζευγάρι που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από το J2US, το ξεχώρισε για το ταλέντο και τις προσωπικότητες των δύο καλλιτεχνών και τους ανέδειξε σε νικητές του φετινού κύκλου, αγκαλιάζοντας τους και αποθεώνοντας τους.

Με τον μεγάλο τελικό ολοκληρώνεται και ο φιλανθρωπικός σκοπός του φετινού κύκλου, καθώς μέρος των εσόδων του φετινού J2US θα δοθούν για τη στήριξη του έργου του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» (πρώην κέντρο βρεφών «Μητέρα»).

Tσέκαρε και αυτά :

Συνταγές : Η τέλεια σοκολάτα με πορτοκάλι

JU2S νικητής : Ποιο ζευγάρι κέρδισε 1/1