J2US

Στην κορυφή της τηλεθέασης το εξαιρετικό θέαμα και του έκτου live του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha σημειώνοντας ποσοστά που έφτασαν  μέχρι και 22%.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που προσέφερε το σόου του Alpha μονοπώλησε για ένα ακόμη Σάββατο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τα  εντυπωσιακά σκηνικά, τις εκπληκτικές ερμηνείες σε συνδυασμό με τις λαμπερές εμφανίσεις.

Ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς οι επιτυχίες που τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή του  J2US η Κατερίνα Λιόλιου αλλά και ο μοναδικός Σταμάτης Γονίδης.

Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης ερμήνευσε πολλές από τις επιτυχίες του αλλά και ένα ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή.

Παράλληλα σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση ακούστηκε ένα μίνι απόσπασμα του τραγουδιού, του Σταμάτη Γονίδη με τον γιο του Bob Marley, τον Julian Marley, που τιτλοφορείται «Μόνος μου μπορώ».

Η εκπληκτική εικόνα των εμφανίσεων των καλεσμένων αλλά και των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα καθηλωμένα και για τις έξι ώρες προβολής του σόου, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54  ποσοστό 15,7% και στο σύνολο του κοινού 17,1%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε το J2US χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέχρι και 25,3%.

 

To J2US αποχαιρέτησαν χθες η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Σώτης Βολάνης.

Τσέκαρε κι αυτό: 

Ιδέες για μανικιούρ : Η Selena Gomez ξέρει τι πρέπει να κάνεις