J2US

Όταν κάποιος ανοίγει το βράδυ του Σαββάτου, την τηλεόραση του και συγχρονίζεται στη συχνότητα του ALPHA θα δει τον Νίκο Κοκλώνη να χορεύει και να τραγουδά στο J2US! Οκ, είναι λίγο cringe αλλά εκείνος περνά καλά!

Αυτό, όμως, που σίγουρα δεν περίμενες είναι πως στην έναρξη του Σαββάτου 26/11 ο Νίκος Κοκλώνης έπαθε… Νίκο Ευαγγελάτο καθώς τα γραφικά που χρησιμοποιήθηκαν για να “πλαισιώνουν” το νέο του τραγούδι (αμέ, έβγαλε δεύτερο κομμάτι μετά το “Γούτσου, γούτσου) θύμισαν πολύ αυτά που χρησιμοποιεί ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή του Livenews.

O Νίκος Κοκλώνης φόρεσε κάτι απλό και απέριττο, ανέβηκε στη σκηνή του J2US και για μια ακόμη φορά “εκτέλεσε” το τραγούδι “Έχω μάτι”. Ένα τραγούδι το οποίο απευθύνεται σε όσους τον σχολιάζουν και τον ματιάζουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O “Άγιος Βασίλης” της ελληνικής τηλεόρασης που μοιράζει τα δώρα αβέρτα στα Social media και κάνει κάθε instagrammer να φαίνεται.. λίγος, επέλεξε να “κλείσει” το κομμάτι σαν να είναι ένας σύγχρονος Φαραώ και ξαφνικά εμφανίστηκε  στις οθόνες μας μια πυραμίδα με κάτι μάτια που θύμισαν τη μυστική κοινωνία των Illuminati! Μήπως κάποιος, κάπου θέλει να μας πει κάτι;

O wannabe τραγουδιστής που σε κάθε του εμφάνιση προσπαθεί να πει όσα περισσότερα τραγούδια μπορεί, μπας και καταφέρει να πείσει κάποιον ότι πρέπει να του κάνει έναν ολόκληρο δίσκο, έχει επιλέξει για τη φετινή σεζόν του Just να εξοπλίσει το στούνιο με τα καλύτερα γραφικά στην Ευρώπη αλλά δεν πρέπει να ξεχνά who did it first!

O Νίκος Ευαγγελάτο είναι από τους πρωτομάστορας των γραφικών αφού΄τον έχουμε δει να “μπαίνει σε υποβρύχια”, να εμφανίζει κελιά φυλακών όπου βρίσκονται άνθρωποι που κατηγορούνται και εγκλήματα και άλλα πολλά!

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ακούσουμε το νέο τραγούδι πολλές φορές στο live του Σαββάτου 26/11.

Τσέκαρε και αυτά :

Museum of Illusions: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας

Σχέσεις : Τι πρέπει να κάνεις αν δε σου στείλει μήνυμα