J2US

J2US :Είναι το μεγαλύτερο και πλέον αγαπημένο τηλεοπτικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης και ειδικά αυτό το Σάββατο στις 20:00 στον Alpha, «ομορφαίνει τη ζωή μας» με εντυπωσιακές ερμηνείες, λαμπερές παρουσίες, δώρα και εκπλήξεις αλλά και με τον Διονύση Σχοινά να ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!

Το «Just the 2 of Us», το πιο ανατρεπτικό και μαγικό show της ελληνικής τηλεόρασης με τη θετική και απολαυστική ενέργεια του μοναδικού στο είδος του, Νίκου Κοκλώνη επιστρέφει για ακόμη ένα σαββατόβραδο για να δώσει άλλο νόημα στη διασκέδασή μας!

Όσο τα ζευγάρια επί σκηνής μειώνονται, τόσο περισσότερο εντείνεται η αγωνία και ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, αξιολογούν τις εμφανίσεις των αγαπημένων ζευγαριών που διεκδικούν την παραμονή τους στο απόλυτο τηλεοπτικό γεγονός της σεζόν, αλλά και μία θέση στην καρδιά του κοινού:

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή (Didi) – Παναγιώτης Ραφαηλίδης
«Αίμα»
Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου
«The Shady Dame from Seville» (Victor Victoria)
Ναταλί Κάκκαβα – Κώστας Αγέρης
«Σ’ αγαπάω»
Βίκυ Κουλιανού – Άρις Πετράκης
«Ζήσαμε»
Ιωάννης Μελισσανίδης – Μελίνα Μακρή
«Όσο έχω φωνή»
Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης
«Τα λόγια είναι περιττά»
Τόλης Παπαδημητρίου – Μπέσυ Αργυράκη
«Πολλές φορές»
DJ Pitsi – Στέφανος Πιτσίνιαγκας
«Κάνε μας τη χάρη»
Παύλος Σταματόπουλος – Άντζελα Δημητρίου
«Πυρετός»
Πάνος Τριανταφύλλου – Φωτεινή Δάρρα
«Ηλιοβασίλεμα»

Φαντασμαγορικό αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το «Just the 2 of us» φέτος θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» (πρώην κέντρο βρεφών «Μητέρα»).

Tσέκαρε και αυτά

Μούλιασμα οσπρίων : Το κόλπο που πρέπει να ξέρεις

Δωρεάν δραστηριότητες : Παίξει σκάκι στο “Σταύρος Νιάρχος”