Jacquemus

Για μια ακόμη φορά ο γνωστός σχεδιαστής, Jacquemus, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του καθώς παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 και τα μοντέλα περπάτησαν ενώ “έβρεχε” στάχυα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο σχεδιαστής επέλεξε να παρουσιάσει τη συλλογή του εκτός Fashion Week και τα μοντέλα του περπάτησαν φορώντας δημιουργίες οι οποίες μας προετοιμάζουν για το καλοκαίρι και κάπως ανυπομονούμε να έρθει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Οι natural τόνοι ήταν το έντονο χαρακτηριστικό της συλλογής που ονομάζεται “La Raphia” και τα περισσότερα κομμάτια έχουν δημιουργηθεί από φυσικά υλικά τα οποία θα μπορούσαν να σου θυμίσουν παλιές εποχές όπου γινόταν η συγκομιδή του σταχιού.

Ο Jacquemus παρουσιάζει μέσω της συλλογής του την αγάπη που έχει για όλα τα φυσικά υλικά που δίνει η φύση απλόχερα και τα μεγάλα ψάθινα καπέλα που είδαμε, είναι αυτά που μας θυμίζουν διακοπές στο Σαν Τροπέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Από τη συλλογή ξεχώρισαν οι τσάντες με τα κρόσια και τα σακάκια τα οποία δημιουργήθηκαν με έντονα κοψίματα αλλά παράλληλα αναδείκνευαν τη γυναικεία σιλουέτα.

Μπορεί οι φυσικοί τόνοι να ήταν το main theme της συλλογής, αλλά υπήρξαν έντονα χρώματα όπως είναι το φλούο κίτρινο και το κόκκινο τα οποία ανέδειξαν ακόμη περισσότερο την “ουδετερότητα ” που ήθελε ο σχεδιαστής να φανεί.

Τσέκαρε και αυτά :

Γάμος ομόφυλων : Ο Μπάντεν υπέγραψε νόμο υπέρ τους

Σχέσεις : Η ιστοσελίδα που βαθμολογείς πρώην