Jake Gyllenhaal

O Jake Gyllenhaal είναι ένα αγόρι του Χόλυγουντ το οποίο πολύ μας αρέσει αλλά δεν περιμέναμε πως θα τον δούμε να εμφανίζεται σε event του UFC επιδεικνύοντας το νέο σώμα που απέκτησε τους τελευταίους μήνες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο γνωστός ηθοποιός που λατρέψαμε στο “NightCrawler” έκανε μια σούπερ δυναμική εμφάνιση στο Λας Βέγκας στο πλαίσιο του UFC και μπορεί κάποιοι να πίστεψαν πως θα παίξει σε κάποιον αγώνα, όμως η πραγματκότητα ήταν άλλη!

Ο Τζέικ πρωταγωνιστεί στην ταινία “Road House” και για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρειάστηκε να εμφανιστεί στη σκηνή όπου οι αθλητές μιλούν πριν τοςυ αγώνες και φανερώνουν το beef που έχουν μεταξύ τους!

Ο Jake Gyllenhaal εμφανίστηκε μετά την αναμέτρηση των Ciryl Gane και Jon Jones, και πήρε το μικρόφωνο ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ o οποίος παίζει και αυτός στην ταινία. Ζήτησε από τον κόσμο να κάνει παραπάνω φασαρία και ξεκίνησαν να γυρίζουν μια σκηνή!

Ο Τζέικ εμφανίστηκε με κοιλιακούς που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό και καταριόμαστε την ώρα και τη στιγμή που δεν ήμασταν εκεί να θαυμάσουμε από κοντά το αγόρι!

Μπράβο στο αγόρι!

Tσέκαρε και αυτά: