James Corden

Ο James Corden επιστρέφει στην πατρίδα του, για επίσκεψη, καθώς το σόου που παρουσιάζει «The Late Late Show» στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS «ταξιδεύει» για μία εβδομάδα στη Βρετανία.

Είναι η τέταρτη φορά που το «The Late Late Show with James Corden» θα μεταδοθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Άγγλος ηθοποιός, κωμικός και τραγουδιστής ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αποχωρήσει τον επόμενο χρόνο από το σόου.

Τέσσερα επεισόδια του «The Late Late Show» θα μεταδοθούν από το Freemasons’ Hall στο κεντρικό Λονδίνο και θα προβληθούν από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου.

Η θεματική θα έχει σχέση με τη Βρετανία και οι προσκεκλημένοι θα είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το «The Late Late Show» είχε μεταφερθεί στο Λονδίνο το 2019 και προηγουμένως το 2017, όταν ο Τζέιμς Κόρντεν φιλοξένησε στο «Carpool Karaoke» το πρώην μέλος των Beatles, Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε μια ξενάγηση στο Λίβερπουλ.

Ο Τζέιμς Κόρντεν παρουσιάζει το «The Late Late Show» από τα μέσα του 2015. Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, που ανακοινώθηκε στα τέλη Απριλίου, ο παρουσιαστής παρέτεινε το συμβόλαιό του με το CBS μέχρι την άνοιξη του 2023 και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

Τσέκαρε και αυτό: Κρις Ροκ : Ξεκίνησε παραστάσεις στο Λονδίνο