James Καφετζής

Ο James Καφετζής και ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν τα δυο πρόσωπα τα οποία κλήθηκαν να ανακατέψουν τις ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών έτσι ώστε να γίνει κάποιο νταβαντούρι στο Survivor και να βοηθηθούν λίγο οι Διάσημοι, οι οποίοι δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν σε κάποιο αγώνισμα το οποίο είχε ως έπαθλο το φαγητό.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας πήρε αποφάσεις οι οποίες ήταν στρατηγικές – όπως και έπρεπε καθώς μιλάμε για ένα παιχνίδι- και στα πρώτα παιχνίδια ως «Μπλε ομάδα» πήγαν πολύ καλά! Όταν ενισχύθηκε η κόκκινη ομάδα με νέους παίκτες, οι «Μπλε» άρχισαν να χάνουν έδαφος.

Πολλά έχουν ακουστεί για τον James! Ότι είναι ένας παίκτης ο οποίος λειτουργεί με στρατηγική, ότι είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει σχέση με την Μαριπόσα, ότι δεν παίρνει θέση σε σοβαρά θέματα, ότι είναι προκλητικός, και άλλα. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Survivor (μπορεί αυτό να μην αρέσει σε κάποιους) και πως είναι από τα φαβορί του τελικού.

Ο 24χρονος James Καφετζής ή αλλιώς ο πρίγκιπας του Survivor (μοιάζει λίγο με τον πρίγκιπα Χάρι), μένει στη Ρόδο, ασχολείται με τη διοργάνωση πάρτι σε σκάφη, έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία και λατρεύει τα ταξίδια όπως έχουμε δει στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Αγαπά πολύ την οικογένεια του και έχει αδυναμία στη μαμά του.

Είναι ένας παίκτης ο οποίος σκέφτεται στρατηγικά και έτσι πρέπει, αφού αγωνίζεται σε ένα παιχνίδι το οποίο βασίζεται στην στρατηγική! Όσο και αν δε θέλουμε να το δεχτούμε! Μπορεί να μην είναι το «cup of tea» πολλών τηλεθεατών που παρακολουθούν το Survivor, αλλά ο James έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι τον στηρίζουν!

Είναι αποφασισμένος να κερδίσει και αυτό φαίνεται!

Τσέκαρε και μερικές εικόνες του στο Instagram:

James Καφετζής