JEEP_RENEGADE

Η Jeep είναι αποφασισμένη το 2020 να κατακτήσει τον κόσμο της εξηλεκτρισμένης κίνησης και για αυτό το λόγο το πρώτο εξάμηνο του τους έρχονται τα νέα Plug-In Hybrid Jeep Renegade και Jeep Compass.

Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την τεχνολογία  Plug-In Hybrid οι μηχανικοί της Jeep έχουν στόχο να προσφέρουν υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, αλλά διατηρώντας στο ναδίρ την κατανάλωση καυσίμου, αλλά και τις εκπομπές ρύπων.

Μάλιστα, το σύστημα της Jeep, Plug-In Hybrid προσφέρει μοναδικές off-road δυνατότητες, αφού η ηλεκτρική κίνηση που θα μεταφέρεται μέσω των πίσω τροχών δίνει μεγάλα ποσά ροπής ακόμα και με μηδενικές ταχύτητες, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση της ισχύος από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και τον ηλεκτροκινητήρα.

Σε αυτό βοηθά ιδιαίτερα και το γεγονός πως τα Plug-In Renegade και Compass μπορούν να κινούνται σχεδόν με μηδενικούς ρύπους και με το ελάχιστο του θορύβου, γεγονός που σου προσφέρει μαγικές στιγμές οδήγησης στη φύση.

Το λανσάρισμα των δύο υβριδικών μοντέλων της εταιρείας στην ελληνική αγορά αναμένεται τον Ιούνιο του 2020, με εκδόσεις που θα εκπέμπουν CO2 σε επίπεδα κάτω του ορίου των 50γρμ./χλμ.