Jennifer Lopez

H Jennifer Lopez και η Shakira πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στο φετινό Super Bowl και τα αίματα «άναψαν» όταν εμφανίστηκαν και οι δυο στη σκηνή και ξεκίνησαν τα… κουνήματα!

Οι δυο τραγουδίστριες κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο task καθώς μια εμφάνιση στο Super Bowl μπορεί να απογειώσει ή να διαλύσει την καριέρα ενός καλλιτέχνη, διότι είναι ένα event το οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι.

Οι δυο τους κατάφεραν να φέρουν έναν διαφορετικό αέρα στη σκηνή και χάρισαν στον κόσμο ένα θέμαα το οποίο δε θα είναι εύκολο να ξεχάσουν και ο επόμενος που θα αναλάβει θα πρέπει να κάνει κάτι super εντυπωσιακό έτσι ώστε να καταφέρει να τις περάσει.

Η Jennifer Lopez ανήρτησε πριν από λίγες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από videos όπου μας δείχνει backstage υλικό και σε ένα video βλέπουμε να μαθαίνει στη Shakira πως να κουνά τους γλουτούς της!

Δείτε την ανάρτηση της Jennifer Lopez:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I can’t believe it’s already been 3 months since the #SuperBowlLIV #Halftime Show! ✨🏈✨ So much has happened since then, but I wanted to share a fun peek behind the scenes at our first rehearsal with the dancers and @Shakira❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις