Jennifer Lopez

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, η Jennifer Lopez, στο YouTube κανάλι του αρραβωνιαστικού της, Alex Rodriguez και του Big Cat, ανέφερε αρκετά στοιχεία σχετικά με τη ζωή της και την καριέρα της, ενώ αποκάλυψε ποια νεαρή τραγουδίστρια θαυμάζει.

Η διάσημη Λατίνα superstar της μουσικής σκηνής, καθισμένη απέναντι από τον Alex Rodriguez, ανέφερε πως δεν πρόκειται να ξεχάσει την πρώτη συνάντησή της με τη νεαρό φαινόμενο, Billie Eilish.

Όταν ρωτήθηκε ποιες νέες κοπέλες της μουσικής βιομηχανίας βρίσκει ταλαντούχες, η JLo μίλησε για την Eilish.

“Η κόρη μου είναι ερωτευμένη μαζί της. Είχαμε μια συνάντηση μετά τη συναυλία της και ήταν καταπληκτική”, ανάφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τόνισε: “Η κόρη μου ήταν εκστασιασμένη με την Billie Eilish. Πήγαμε μετά από τη συναυλία της στο καμαρίνι της και η κόρη μου την πλησίαζε έκπληκτη με το χέρι στο στόμα. Και την κοίταξα και σκέφτηκα… “Τι ταλέντο” και κατάλαβα γιατί αυτό το κορίτσι είχε γίνει είδωλο. Για πολλούς λόγους, για τη μουσική της, για τους στίχους της… “.

Τέλος, η JLo πρόσθεσε: “Με έκανε να θέλω να κάνω περισσότερα για τους θαυμαστές μου, αυτό που έκανε και η Billie στην κόρη μου. Αγαπάμε τη Billie”.