Jeremy Scott

Σαν κεραυνός εν αίθρια έπεσε η είδηση πως ο γνωστός σχεδιαστής, Jeremy Scott, αποχωρεί μετά από μια απίστευτη 10ετή πορεία στον οίκο Moschino. Και στην παγκόσμια μόδα προκλήθηκε ένας μικρός σεισμός!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε στο τιμόνι του γυναικείου τμήματος το 2013 και κατάφερε να κάνει μεγάλες συνεργασίες όπως μια μια εταιρεία fast fashion ενλω δημιούργησε πράγματα τα οποία θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι τρελά! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα αντικείμενα που θυμίζουν γνωστή αλυσία fast food;

Ο Massimo Ferretti, Πρόεδρος της Aeffe S.p.A., σε μια ανακοίνωση που κυκλοφόρησε ανέφερε:

 “Είμαι τυχερός που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη δημιουργική δύναμη που είναι ο Τζέρεμι Σκοτ. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τα δέκα χρόνια δέσμευσής του στον Οίκο κληρονομιάς του Franco Moschino και για την εισαγωγή ενός ξεχωριστού και χαρούμενου οράματος που θα είναι για πάντα μέρος της ιστορίας του Moschino”. 

O Jeremy Scott από τη δική του την πλευρά δήλωσε :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Scott (@jeremyscott)

“Αυτά τα τελευταία 10 χρόνια στο Moschino ήταν μια υπέροχη γιορτή δημιουργικότητας και φαντασίας. Είμαι τόσο περήφανος για την κληρονομιά που αφήνω πίσω μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Massimo Ferretti για την τιμή να ηγηθώ αυτού του εμβληματικού Οίκου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο που τίμησαν τις συλλογές μου και το όραμά μου, γιατί χωρίς εσάς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό”.

Προς το παρών δεν έχει γίνει γνωστό αν θα αναλάβει κάποιον άλλον οίκο μόδας ως creative designer αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα μείνει εκτός μόδας!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad