Ok, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το υποκριτικό ταλέντο του Joaquin Phoenix αφού η ερμηνεία του στην ταινία «Joker» ήταν μοναδική και το κασέ του ανέβηκε τρελά μετά από αυτόν τον ρόλο.

Ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Ά Ανδρικού για Δραματική Ταινία και ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του και έπρεπε να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους που θεώρησε πως τον βοήθησαν να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ο Joaquin Phoenix επισήμανε πως θέλει να ευχαριστήσει των θεσμό των Χρυσών Σφαιρών καθώς επέλεξαν να δημιουργήσουν ένα vegan μενού για τους καλεσμένους και αυτό δείχνει πως όλοι μπορούν να αλλάξουν για το καλό του πλανήτη. Έπειτα ευχαρίστησε τον Τοντ Φίλιπς και τη σύντροφο του, Ρούνι Μάρα.

Αφού ολοκλήρωσε τις ευχαριστίες, μίλησε για το περιβάλλον και για αυτά που γίνονται στην Αυστραλία και ζήτησε από τους συναδέλφους του να κάνουν ακόμη περισσότερα για το περιβάλλον γιατί μπορούν και τους είπε πως ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα ιδιωτικά τζετ σου για να ταξιδέψουν και να βρουν πιο οικολογικούς τρόπους.

Δείτε τον λόγο του στο παραπάνω video!

Τσέκαρε και αυτό: Χρυσές Σφαίρες 2020: Οι εμφανίσεις των διασήμων