Joker 2

Η Lady Gaga παίρνει τη σκυτάλη από τη Μαργκότ Ρόμπι και υποδύεται την αγαπημένη του κακοποιού που είχε εμμονή με τον Μπάτμαν και πρωταγωνιστεί στην ταινάι Joker 2 και έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα της ταινίας και προ ημερών είχαμε δει εικόνες του Χοακίν Φοίνιξ να υποδύεται τον Τζόκερ και να είναι περιτριγυρισμένος από άλλους Τζόκερ με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλά ερωτήματα.

Η συμπρωταγωνίστρια του Φοίνιξ, υποδλυεται την Harley Quinzel η οποία μετά τη γνωριμία της με τη νέμεσις του Μπάτμαν μεταμορφώνεται σε Harley Quinn και οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα κυκλοφόρησαν και έχουν ήδη γίνει viral!

Στα νέα πλάνα που κυκλοφόρησαν, βλέπουμε την Lady Gaga να είναι ντυμένη με casual ρούχα και να κοιτάζει τριγύρω της ενώ είναι στην Γκόθαμ Σίτι και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα υποδυθεί την ηρωίδα στο Joker 2.

Aκόμη δεν ξέρουμε ακριβώς ποια θα είναι η πλοκή της ταινίας αλλά σίγουρα θα περιστρέφεται γύρω από το ρομάντζο του ζευγαριού που είχε αναστατώσει την πόλη που ο μπάρμαν ήθελε να “καθαρίσει”.

Tσέκαρε και αυτά: