Joker

Ο ρόλος του “Joker” θεωρείται για πολλούς ένας “καταραμένος” ρόλος διότι έχουν υπάρξει στο παρελθόν διάφορες στιγμές των ηθοποιών που τον έχουν υποδυθεί που τους οδήγησε σε σκοτεινά μονοπάτια αλλά είναι ένας εμβληματικός τύπος και αυτό δεν μπορεί να τ αρνηθεί κανείς!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

O ηθοποιός Γουίλιαμ Νταφόε έχει δει αρκετές μέρες το όνομα του να φιγουράρει στα social media καθώς ο κόσμος πιστεύει πως θα μπορούσε να υποδυθεί τη Νέμεσις του μπάρμαν και ο ίδιος θέλει να απαντήσει για όσα ακούγονται.

Μιλώντας στην εκπομπή του Jimmy Fallon για τον συγκεκριμένο ρόλο είπε : “Μα αυτό δεν έχει ξαναγίνει;” . Και με αυτόν τον τρόπο αφήνει τον κόσμο να γίνει ο μάνατζερ του και να απευθυνθεί στη Warner έτσι ώστε κάποια στιγμή να του προταθεί ο ρόλος!

“Ξέρετε κάτι; Μιλήστε στη Warner Bros. για αυτό. Μια ιδέα υπήρχε στον αέρα πριν από καιρό, αλλά δε συνέβη ποτέ, οπότε… Ακούστε, δεν τους το πρότεινα πραγματικά. Απλά το ανέφερα σε μια συνέντευξη και μετά διαδόθηκε στο διαδίκτυο. Αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο για μένα να παίξω έναν απατεώνα – σαν να γλιστρούσα στο δικό του κόλπο”. 

Σε μια παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στο GQ είχε δηλώσει πως θα ήταν ενδιαφέρον να υποδυθεί έναν απατεώνα τύπου Τζόκερ διότι θα υπήρχαν δυο και δε θα ήξερε κάποιος ποιος είναι ο αληθινός και ποιος όχι.

“Αυτό ανοίγει τη δυνατότητα για μια ενδιαφέρουσα ιστορία, ειδικά αν είχατε τον Τζόκερ του Joaquin Phoenix και μετά είχατε κάποιον που είτε μιμούνταν, είτε έπαιζε αυτό που έκανε. Το φανταζόμουν αυτό. Αλλά πέρα από αυτό δεν μιλάω με κανέναν γι’ αυτό”.

Στο Youtube υπάρχει ενα βίντεο το οποίο έχει μεταμορφώσει τον ηθοποιό και πρέπει να πούμε πως του ταιριάζει πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: