Juice WRLD

O γνωστός 21χρονος Αμερικανός ράπερ Juice Wrld που έγινε διάσημος με την επιτυχία “Lucid Dreams” το 2018, πέθανε την Κυριακή.

Η ανακοίνωση ανέφερε επείγον ιατρικό συμβάν και το τραγικό περιστατικό συνέβη την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο Μίντγουεϊ, στο Σικάγο, σύμφωνα με Variety. Ήταν 21 ετών.

Στην ανακοίωση δεν αναφέρεται η αιτία θανάτου αλλά μόνο ότι η νεκροψία θα πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το TMZ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο ράπερ έπαθε κρίση, ενώ περπατούσε στο αεροδρόμιο.

Η δισκογραφική εταιρεία του Interscope Records εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

“Ο Juice Wrld άφησε μια βαθιά επίδραση στον κόσμο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα” τονίζεται. “Ήταν μια ευγενική ψυχή, της οποίας η δημιουργικότητα δεν γνώριζε όρια, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και καλλιτέχνης που αγαπούσε και νοιαζόταν για τους θαυμαστές του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το να χάνουμε κάποιον τόσο ευγενικό και τόσο κοντινό στις καρδιές μας είναι καταστροφικό. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Juice, της ετικέτας του, Grade A, και τα εκατομμύρια θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο”.

Το δεύτερο άλμπουμ του “Death Race for Love””κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2019. Φέτος επίσης έκανε περιοδεία στην Ευρώπη με τη Νίκι Μινάζ.