Julia Fox

Το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη παρουσίασε η ακτιβίστρια, μοντέλο και ηθοποιός, Julia Fox στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι followers έπαθαν σοκ καθώς αντίκρισαν την ακαταστασία στο μεγαλείο της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο βίντεο όπου παρουσίασε το διαμέρισμα που ζει με το παιδί της μπορεί να δει κανείς ρούχα παντού και μια γενικότερη ακαταστασία που θα έκανε κάποιους υποχόνδριους να χάσουν τα λογικά τους.

Στο σπίτι όλα είναι ακατάστατα και εκείνη προσπαθεί να δείξει τα σημεία όπου είναι λίγο πιο τακτοποιημένα αλλά “μάπα το καρπούζι”.

Οι χρήστες του διαδικτύου προσπαθούν να καταλάβουν τους λόγους για τους οποίους ένας άνθρωπος θα ήθελε να ζει έτσι αλλά δεν ξέρουν γιατί κάνει αυτή την επιλογή !

Μάλιστα, σε ένα σημείο του βίντεο ευχαριστεί τα ποντίκια για τον τρόπο με τον οποίο καθαρίζουν τα ψίχουλα από το πάτωμα του σπιτιού και δε θέλει να τα απομακρύνει!

Η Julia Fox δεν μπορεί από όι φαίνεται να διαχειριστεί το ζήτημα της καθαριότητας αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε μια φορά την εβδομάδα να κάνει κάτι ώστε να φαίνεται μαζεμένο το σπίτι της.

Βέβαια, ο καθένας κάτι ότι θέλει!

Τσέκαρε και αυτά: