Jumbo Country Chips

Όταν η ποιότητα συνδυάζεται με τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες, τότε, το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο απολαυστικό, αλλά και θρεπτικό. Ο λόγος για τη λαχταριστή σειρά προϊόντων Jumbo “Country Chips”, της εταιρείας OHONOS SNACK, η οποία δεν περνά ποτέ απαρατήρητη, αφού «κλέβει» τις εντυπώσεις από την πρώτη… μπουκιά!

Για την παρασκευή των Jumbo “Country Chips”, χρησιμοποιούνται οι πιο διαλεχτές πατάτες, οι οποίες τηγανίζονται σε ηλιέλαιο άριστης ποιότητας, μη γενετικά τροποποιημένο.

Το μυστικό, όμως, δεν βρίσκεται αποκλειστικά εκεί, αφού τα Jumbo “Country Chips” φτιάχνονται, αυστηρά, σε μικρές παρτίδες των 40 κιλών. Όλες οι παρτίδες, οι οποίες ψήνονται σε χαμηλή θερμοκρασία και σε ηλιέλαιο με χαμηλό επίπεδο κορεσμένων λιπαρών, που βρίσκεται σε συνεχή κυκλοφορία, οδηγούν στο ίδιο, μοναδικό αποτέλεσμα, δηλαδή να μην αλλοιώνεται ούτε η ποιότητα του λαδιού, αλλά ούτε και της ίδιας της πατάτας!

Τα γευστικά και ποιοτικά Jumbo “Country Chips” παρασκευάζονται από την εταιρεία OHONOS SNACK και κυκλοφορούν σε 4 υπέροχες γεύσεις, που κερδίζουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη: “Αλάτι” (κλασικό), “Honey & Barbeque”, “Αλάτι & Μαύρο Πιπέρι” και τέλος, “Cheddar & Ποικιλία Τυριών”.