Just the two of us

Όλα δείχνουν έτοιμα για την πρεμιέρα του Just the two of us από τη συχνότητα του Open και φαίνεται πως οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να μεταδίδεται το show μία ημέρα που συνήθως κανείς δεν επιλέγει.

Και αυτή είναι το Σάββατο γεγονός που σημαίνει πως το νέο show θα μεταδίδεται ακριβώς απέναντι από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγεία μας”. 

Εκτός από την ημέρα όμως μετάδοσης έκλεισε και η στελέχωση της κριτικής επιτροπής με βαριά ονόματα, αλλά και τα καλλιτεχνικά ζευγάρια που θα διαγωνιστούν. 

Στην κριτική επιτροπή θα είναι η Δέσποινα Βανδή, με εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο, η Μαρία Μπακοδήμου με εμπειρία στα reality, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασούλης, ο οποίος μετά το Your Face Sounds Familiar θα δοκιμάσει και αυτή την κριτική επιτροπή. 

Τα καλλιτεχνικά ντουέτα αποτελούνται από τον λεγόμενο coash και τον ερασιτέχνη τραγουδιστή και είναι οι εξής: Γιώργος Γιαννόπουλος με τη Δέσποινα Ολυμπίου, ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμις Ματαφιά, η Νικολέττα Καρρά με τον Βαλάντη, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία, η Χριστίνα Παππά με τον Κωνσταντίνο Φραντζή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο, η Χριστίνα Βραχάλη με τον Γιώργο Λιβάνη, ο Μάριος Πρίαμος με την Άσπα Τσίνα, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος με τη Χρύσπα, η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή, ο Τάσος Ξιάρχος με την Κόνι Μεταξά και ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χ