Καφεκοπτεία Λουμίδη

Στηρίζοντας το #menoumespiti και δίνοντας έμφαση στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών τους, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προχώρησαν στη δημιουργία μιας ολοκαίνουριας πλατφόρμας ηλεκτρονικών αγορών.

Ενώ εμείς μένουμε σπίτι, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έρχονται σε εμάς με σκοπό να μας προσφέρουν γλυκές και απολαυστικές στιγμές τις δύσκολες αυτές μέρες.

Μέσω της νέας υπηρεσίας των Καφεκοπτείων Λουμίδη, που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.kl.gr, οι καταναλωτές έχουν πλέον ηλεκτρονική πρόσβαση στην ευρεία γκάμα των προϊόντων που προσφέρουν. Ακολουθώντας λίγα μόλις βήματα, μπορούν να αποκτήσουν φρεσκοκομμένο καφέ όλων των ειδών, ροφήματα, μία ποικιλία παραδοσιακών γλυκισμάτων, καθώς και αξεσουάρ καφέ και τσαγιού, εύκολα και γρήγορα με αποστολή στο χώρο τους.

Ήταν το 1920 όταν η 1η γενιά της Οικογένειας Λουμίδη ξεκίνησε το 1ο δίκτυο κατ’ οίκων διανομών φρεσκοκομμένου καφέ με κάρα στις γειτονιές του Πειραιά. Σήμερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας εξελίσσει την παράδοση και φέρνει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της στην πόρτα του πελάτη.

Μεταφέρει έτσι τη μοναδική εμπειρία του αυθεντικού καφέ στο χώρο (σπίτι ή εργασία), μια εμπειρία που συνθέτουν η αγάπη για τη γεύση της παράδοσης και η απόλυτη καφεγνωσία που μετουσιώνεται σε ένα χαμόγελο πάνω από ένα φλιτζάνι, σε μια αγκαλιά αρωμάτων που αφυπνίζουν τις αισθήσεις, σε ένα καλωσόρισμα συνοδευτικών παραδοσιακών εδεσμάτων.

Με την ανακοίνωση του λανσαρίσματος του πρώτου e-shop των Καφεκοπτείων Λουμίδη, ο Ιάσωνας Λουμίδης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε «Γνωρίζουμε πως οι τρέχουσες μέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για όλους, λόγω των απαραίτητων μέτρων που καλούμαστε να τηρήσουμε και που αφορούν την ατομική και συλλογική μας ευθύνη.

Συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις και θέτουμε παράλληλα ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δημιουργήσαμε ένα ολοκαίνουριο e-shop με στόχο να κάνουμε την παραμονή στο σπίτι πιο γλυκιά και ευχάριστη, να κρατήσουμε συντροφιά με τα προϊόντα των καφεκοπτείων μας στους Έλληνες καταναλωτές και να μεταφέρουμε την αυθεντική εμπειρία καφέ στο χώρο τους. Οι καταναλωτές, αυτή την περίοδο, χρησιμοποιώντας τον κωδικό menoumespiti απολαμβάνουν δωρεάν μεταφορικά στις online αγορές τους, ενώ παράλληλα ενισχύουν την συλλογική προσπάθεια απέναντι στις επιπτώσεις του κορωνοϊού».