Kaia Gerber

Η Kaia Gerber έχει ήδη καταφέρει να χτίσει μια καριέρα στον κόσμο του modelling χωρίς τις πλάτες της μητέρας της (Cindy Crawford) και για το μοναδικό πράγμα που θα μπορούσε να την “κατηγορήσει” κάποιος είναι για την ομορφιά της, την οποία κληρονόμησε από τη διάσημη μαμά της.

Ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα στην καριέρα της Kaia Gerber αποτελεί το εξώφυλλο της στο περιοδικό της Vogue Japan για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Στο φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε στο instagram, η Kaia Gerber εμφανίζεται πιο αισθησιακή από ποτέ. Το δίδυμο Luigi & lango – το οποίο και φωτογράφισε το νεαρό κορίτσι – κοινοποίησε και τα 3 εξώφυλλα για το τεύχος του Σεπτεμβρίου, και το μοντέλο φαίνεται πραγματικά άκρως σαγηνευτικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

KAIA ♥️ @kaiagerber for @voguejapan You are such an inspiration – working with you makes our job even more exciting and fun – love you very much ♥️ @luigiandiango @luigimurenu @annadellorusso @tompecheux @ysl @pg_dmcasting @2bmanagement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luigi and Iango (@luigiandiango) στις

Η φωτογραφία που έκανε αλήθεια πάταγο ήταν εκείνη στην οποία η Kaia ποζάρει φουλ σεξυ, φορώντας ΜΟΝΟ τις ψηλές βινύλ μπότες της.

Στη συγκεκριμένη ασπρόμαυρη φωτογραφία αποκαλύπτονται και τα τατουάζ που έχει επάνω της το διάσημο μοντέλο.

Το styling επιμελήθηκε η συντάκτρια της Ιαπωνικής Vogue, Anna Dello Russo ενώ το μακιγιάζ της έγινε από τον Tom Pecheux, Global Beauty Director της Yves Saint Laurent.

View this post on Instagram

@voguejapan @luigiandiango 🖤

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthusiast