Καίτη Ιμπροχώρη

Στην εκπομπή “The 2Night Show” εμφανίστηκε η γνωστή ηθοποιός και πολύ γλυκιά γυναίκα, Καίτη Ιμπροχώρη, η οποία μίλησε για τη ζωή της και για όσα έχει περάσει σε μικρότερη ηλικία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η ηθοποιός μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου,  αποκάλυψε πως δεν της αρέσει να μιλάει πολύ για τον εαυτό της και πως θέλει να μιλά για τη δουλειά της!

“Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Είναι σαν να μπαίνω στη ζωή τους και δεν μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει να μιλάω για την κοινωνία, για το θέατρο, είμαι πολιτικοποιημένη σε όλα. Δεν μου έκαναν ποτέ πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική. Βοηθάω μέσα από το θέατρο, μέσα από το ΣΕΗ που κάποια στιγμή ήμουν πρόεδρο”. 

Η Καίτη Ιμπροχώρη ήταν πάντα μια γυναίκα που δεν πίστευε στο γάμο αλλά είχε δημιουργήσει σχέσεις με τις οποίες πορεύτηκε για πολλά χρόνια.

“Δεν παντρεύτηκα ποτέ, δεν με ενδιέφερε αυτά τα κοινωνικά, να κάνω παιδιά. Αλλά συζούσα πολλά χρόνια! Δεν ήθελα ούτε να κάνω πολιτικό γάμο. Αγαπάω πολύ τα παιδιά αλλά δεν ήθελα να κάνω δικά μου. Ήμουν πολύ εντάξει με τους γονείς μου, δεν είχα περιορισμό στην σκέψη, στη γνώση, στη ζωή. Συζητούσα, μιλούσα. Για μένα ήταν πάντα πάνω από όλα η οικογένεια, ίσως γιατί έζησα καλά με τους δικούς μου. Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για το γάμο και τα παιδιά. Πήγαινα από παλιά σε ιδρύματα και φροντίζω διάφορα”.

Τσέκαρε και αυτά: