Καίτη Ιμπροχώρη

Η Καίτη Ιμπροχώρη είναι Ελληνίδα ηθοποιός η οποία κατάφερε να συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραγωγές, έργα στον κινηματογράφο και ταινίες οι οποίες προβλήθηκαν στην τηλεόρασης και χαίρουν μεγάλης απήχησης. Είναι μια γυναίκα η οποία δίνει σπάνια συνεντεύξεις και όταν αποφασίσει να το κάνει, έχει να θυμηθεί πολύ όμορφες στιγμές από τα παλιά και να μας μεταφέρει σε εποχές όπου ήταν πιο ρομαντικά τα πράγματα, φαινομενικά τουλάχιστον.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός έχει δώσει μικρές συνεντεύξεις στο παρελθόν όπου έχει μιλήσει για τη ζωή της και έχει επιλέξει να κινηθεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο σε αυτή γιατί είναι ένα ελεύθερα κομψό πνεύμα!

Καίτη Ιμπροχώρη – Βιογραφικό, πραγματική ηλικία, οι δεκάδες γάτες, ο γάμος και η ζωή της

Γεννημένη το 1943 στην Αθήνα, είχε πάντα ως όνειρο να μπει στο πλατό και να παίξει μεγάλους ρόλος. Σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών και θέλησε να ασχοληθεί σοβαρά με το θέατρο και με τις ταινίες. Κάτι το οποίο έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Λαϊκού Θεάτρου Μάνου Κατράκη και έχει ασχοληθεί ενεργά με την διδασκαλία στο χώρο της υποκριτικής μεταφέρονται στα νέα παιδιά τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της. Υπήρξε πρόεδρος του ΣΕΗ για κάποια χρόνια.

Έχει συμμετάσχει στην πετυχημένη σειρά “Το ρετιρέ” και ο κόσμος σίγουρα τη θυμάται μέσα από αυτή!

Η μεγάλη αγάπη στις αδέσποτες γάτες

Η Καίτη Ιμπροχώρη βρέθηκε στο στόχαστρο, όταν μετά από καταγγελία γειτόνων, πώς στο σπίτι της στην Αθήνα υπάρχει έντονη δυσοσμία καθώς περιθάλπει αδέσποτες γάτες και τις φροντίζει.

Επόπτριες της Δημόσιας Υγείας κλήθηκαν να ερευνήσουν την υπόθεση καθώς οι ένοικοι της πολυκατοικίας που ζούσε έκαναν έντονα παράπονα και δεν μπορούσαν να αντέξουν τη μυρωδιά που έβγαινε από το διαμέρισμα της.

Σύμφωνα με την Εspresso, η ηθοποιός με πολύ γλυκό τρόπο είχε πει πως δεν είναι τόσο έντονη η μυρωδιά και πως δεν υπάρχει λόγος για αναστάτωση.

Η διαθήκη του Δαλιανίδη

Ο γνωστός σκηνοθέτης , Γιάννης Δαλιανίδης έκανε την ηθοποιό μια από τις κληρονόμους στη διαθήκη του όπως και τον αδερφό της και τον ανιψιό της.

 

Οι δυο του είχαν συγγενική σχέση καθώς όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η ηθοποιός ήταν υιοθετημένος από την οικογένεια του πατέρα της και ήταν θείος της ο γνωστός σκηνοθέτης. Είχαν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και δεν ήταν ευνοημένη λόγω του επαγγέλματος του.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει πως είναι κατά του γάμου και πως τα τελευταία χρόνια ο ανιψιός της είναι το στήριγμα της καθώς με τη σύνταξη που παίρνει δεν μπορεί να ζήσει σαν άνθρωπος.

Τσέκαρε και αυτά: 

Σπύρος Μαρτίκας :Το σχόλιο Βρισηίδας για την αποχώρηση Σχίζα

Τέμπη :Το νανούρισμα για τα παιδιά που χάθηκαν