Κακές συνήθειες

Κακές συνήθειες έχουμε όλοι αλλά υπάρχουν κάποιες οι οποίες δε μας επιτρέπουν να κυνηγήσουμε τους στόχους μας όπως πραγματικά θα θέλαμε και μας αξίζουν!

Προφανώς, δε μιλάμε για συνήθειες όπως είναι το τσιγάρο και το ποτό (που ούτως ή άλλως μας κάνει κακό), αλλά για πράγματα που κάνουμε καθημερινά και μας απομακρύνουν από όλα τα όνειρα που έχουμε!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ 

#1.Λες σε όλα “ναι” 

Δε γίνεται δουλίτσα αν λες σε όλους και σε όλα “ναι”. Πρέπει να έχεις προτεραιότητα και η κύρια είναι.ο εαυτός σου και όσα θέλεις να κάνεις.

#2. Δεν κοιμάσαι σωστά 

Ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να κάνει πράγματα και να κυνηγήσει τους στόχους που έχει στο μυαλό του, πρέπει να κοιμάται σωστά και καλά! Το μυαλό χρειάζεται ξεκούραση διότι αποσπάται με πολλά πράγματα και ο ύπνος βοηθά. Φτιάξε ένα πρόγραμμα και θα δεις μεγάλη διαφορά.

#3. Πολλά “καρπούζια σε μια μασχάλη” 

Καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα μαζί και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεφεύγεις από τους στόχους σου αλλά και από όσα θέλεις να κάνεις!

Γενικότερα, οι κακές συνήθειες μπορούν να σε κάνουν να ξεφύγεις από όλα όσα θέλεις αλλά δεν είναι ανέφικτο να καταφέρεις να τις “αποχωριστείς” και να κάνεις όλα όσα θέλεις!

Τσέκαρε και αυτά :

Δωρεάν δραστηριότητες : Παίξει σκάκι στο “Σταύρος Νιάρχος”

Μελίνα Ασλανίδου : “Να Είσαι Εκεί”