Κακοκαιρία Αθήνα

Κακοκαιρία Αθήνα: Έκτακτα μέτρα έχει λάβει ήδη ο δήμος Αθηναίων για την κακοκαιρία που έρχεται για να προστατέψει τους άστεγους της πόλης.

Έτσι ο δήμος άνοιξε τις δομές και τους χώρους εκείνους έτσι ώστε να μπορούν οι άστεγοι να φιλοξενηθούν και να ζεσταθούν, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γευματίσουν κιόλας.

Επίσης λόγω των καιρικών συνθηκών (κακοκαιρία Αθήνα) ο δήμος έχει επιστρατεύσει τις ομάδες Street Work που θα βρίσκονται όλο το 24ωρο στους δρόμους προκειμένου να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη.

Συγκεκριμένα θα ανοίξει το υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου στην Αχαρνών 3 όπου εκεί οι άστεγοι θα μπορούν να φιλοξενηθούν όλη την ημέρα, ενώ θα υποβληθούν και σε rapid test.

Επίσης αναμένεται να ανοίξει το Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας, όπου οι άστεγοι κατά την είσοδό τους θα κάνουν και rapid test.

Επίσης, θα ανοίξει το κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στο Ρουφ όπου οι άστεγοι θα μπορούν να έχουν ένα ζεστό γεύμα και κουβέρτες, ενώ επίσης κατά την είσοδό τους θα γίνεται rapid test. 

Επίσης κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας θα βρίσκεται σε 24ωρη λειτουργία το τηλεφωνικό κέντρο 210-5246515 όπου θα δέχονται κλήσεις για αναφορές για αστέγους που χρειάζονται βοήθεια.