Κακοκαιρία Μπάρμπαρα

H κακοκαιρία Μπάρμπαρα έφτασε στην Ελλάδα και έφερε μαζί της χιόνια και πολύ, πολύ κρύο το οποίο μας έχει κάνει να τουρτουρίζουμε! Αλλά θα περάσει και αυτή όπως πέρασαν και οι άλλες.

Η ομάδα “Up Stories” αποφάσισε να βγάλει για μια ακόμη φορά τo drone για “βόλτα” και εκείνο κατέγραψε εκπληκτικές, χιονισμένες εικόνες πάνω από την Αθήνα καθώς τα περισσότερα μέρη είναι λευκά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα κατάφερε να κρατήσει τον περισσότερο κόσμο στο σπίτι διότι δεν είναι και εύκολο να κυκλοφορήσει κανείς! Αλλά αναμένεται να μας κρατήσει συντροφιά για λίγες μέρες ακόμη!

Τσέκαρε το βίντεο που δημιούργησε η γνωστή ομάδα Up Stories :

Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη σύμφωνα με την ΕΜΥ

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, το Αιγαίο (εξαιρουμένων των Δωδεκανήσων) και πρόσκαιρα στη δυτική Πελοπόννησο και τα νότια νησιά του Ιονίου αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε περιοχές στα κεντρικά και βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι χιονοπτώσεις στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια είναι πιθανό κατά διαστήμτα να είναι πυκνές.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα το πρωί 8 μποφόρ και στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ .

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή. Η μέγιστη τιμή της δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 5 με 6 βαθμούς Κελσίου, στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 6 με 8 βαθμούς, στα δυτικά και την υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 9 με 10 βαθμούς και μόνο στα Δωδεκάννησα θα φτάσει τους 11 με 12 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός και στα βορειοδυτικά και τα ορεινά τοπικά ολικός.

Tσέκαρε και αυτά: