Κακοποίηση παιδιών

Η κακοποίηση παιδιών έχει πολλές μορφές! Υπάρχουν πολλοί γονείς οι οποίοι δε θα έπρεπε να έχουν παιδιά καθώς δεν ξέρουν πως να φερθούν, τα χρησιμοποιούν σαν να είναι “κούκλες” και νομίζουν πως μπορούν να παίξουν με τις αθώες ψυχές λες και δεν έχουν αισθήματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Αποτροπιασμό προκαλεί η κίνηση μιας μητέρας στην Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, καθώς επέτρεψε να δώσουν στο μωρό της να καπνίσει από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και στα social media έχει γίνει πανικός.

Η αδερφή της γυναίκας μιλώντας στο μωρό του έλεγε αν θέλει να δοκιμάσει και έχει καταγραφεί σε βίντεο η στιγμή που το 11 μηνών μωρό έχει στο στόμα του τη συσκευή που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Η μητέρα μιλώντας στη Daily Telegraph, είπε πως δεν θα ήθελε να πληγώσει το παιδλι της και αποκάλεσε το περιστατικό ως ένα “ανόητο αστείο”.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά μωρά και παιδιά τα οποία μπαίνουν στη λίστα με τίτλο “κακοποίηση παιδιών” και υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι λειτουργούν με απαράδεκτους τρόπους και δεν του νοιάζει η υγεία τους και ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνονται ένα χαρακτήρα.

Τσέκαρε και αυτά: