Κακοποίηση ζώων

Η κακοποίηση ζώων είναι κάτι που θα έπρεπε να ανέχεται κανείς. Δυστυχώς, όμως καθημερινά γίνονται πολλά εγκλήματα που αφορούν πολλά ζώα στον πλανήτη και αντί να τα φροντίζουν και να τους παρέχουν ασφάλεια κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να τα εκμεταλλευτούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας καλός Σαμαρείτης κατάφερε να σώσει ένα περιστέρι το οποίο βρήκε σε πάρκο στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης και το μετέφερε σε φιλανθρωπική οργάνωση που ασχολείται με τα κακοποιημένα ζώα σύμφωνα με τη Daily Mail.

To περιστέρι το οποίο ονόμασαν “Φλαμίνγκο” επειδή ήταν βαμμένο ροζ και όπως αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι βάφτηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει κάποια τρέλα που αποφάσισαν κάποιοι ανίδεοι για να κάνουν ένα gender reveal πάρτι ή να το χρησιμοποιήσουν σε κάποιον γάμο.

Σε δήλωση τους ανέφεραν:

Κακοποίηση ζώων – “Σας παρακαλούμε μην αφήνετε περιστέρια τα οποία προέρχονται από εκτροφεία στη φύση. Δεν είναι για γάμους, δεν είναι και κηδείες, για εορτασμούς, για διασκέδαση. Και μην τα βάφετε. Θα πεινάσουν ή θα είναι θύματα αν τα αφήσετε στη φύση μόνα τους”. 

Η οργάνωση αναφέρει πως το περιστέρι φαίνεται να μην έχει ξαναπετάξει και πως πρέπει να το αγόρασαν από κάποιο εκτροφείο ενώ φαινόταν αποδυναμωμένο.

Τσέκαρε και αυτά: