Κακοποίηση ζώων

Τα Χριστούγεννα 2022 έχουν προκαλέσει μια μικρή τρέλα στον κόσμο και η “κακοποίηση ζώων” καλά κρατεί αφού κάποιοι αποφάσισαν πως μπορούν να βάψουν το σκυλάκι τους πράσινο και να θεωρείται “cute”.

Τα ζώα που επιλέγουν να υιοθετούμε και να βάλουμε στη ζωή μας με σκοπό να τους δώσουμε αγάπη και να τα φροντίσουμε, δεν είναι πλαστικές κούκλες που δε διαθέτουν συναισθήματα και δε θέλουν να ενοχλούνται.

H Άλσει, μητέρα πέντε παιδιών μοιράστηκε στο διαδίκτυο τη στιγμή όπου ο σκύλος της εμφανίζεται στην κάμερα βαμμένος με πράσινο και κόκκινο χρώμα, έτσι ώστε να θυμίζει τον Grinch.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H γυναίκα από το Σικάγο, δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια (ευτυχώς) από χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι την κατηγορούν για κακοποίηση ζώων και πως δεν έχει σημασία αν οι βαφές είναι μη-τοξικές και δεν πειράζουν το σκυλάκι.

Κάποια πόστ έκαναν λόγο για ένα θλιμμένο προσωπάκι το οποίο βάφτηκε πράσινο παρά τη θέληση τον και η ίδια δήλωσε πως ο κόσμος έχει χάσει τα μυαλά του και πως η βαφή ήταν ειδική για σκυλιά.

Τσέκαρε το βίντεο :

Ας αφήσουμε επιτέλους το κάθε πλάσμα να ζει όπως είναι και ας μην πειράζουμε αυτά τα παιδάκια γιατί το μόνο που κάνουν είναι να μας δίνουν αγάπη! Αφήστε τα στην ησυχία τους και απλά αγαπήστε τα!

Τσέκαρε και αυτά:

Κλέλια Ανδριολάτου : Το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί : Βόλτα στην Κόπεγχάγη