Κακοποίηση ζώων

Η κακοποίηση ζώων συνεχίζεται σε πολλές χώρες του κόσμου και ενώ θα περίμενε κανείς πώς οι άνθρωποι που έχουν υπό την προστασία τους πανέμορφα πλάσματα όπως είναι οι γάτες και τα σκυλάκια πώς θα τα πρόσεχαν,βλέπουμε διαρκώς εικόνες που μόνο ροή μπορούν να προκαλέσουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε έναν αγώνα μπάσκετ στην Αμερική όπου οι Miami Heats βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Μινεσότα Τιμπεργουλφς απαθανατίστηκε ένα μικρό σκυλάκι το οποίο έμοιαζε με τον ήρωα των Πόκεμον,Πίκατσου και στο διαδίκτυο έγινε χαμός Μετίν εξωφρενική εικόνα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Star (@dailystar)

Το σκυλάκι είναι βαμμένο κίτρινο, έχει κόκκινα μάγουλα και η εικόνα δείχνει πως είναι δυστυχισμένο και πως δεν περνά καλά στον αγώνα που αποφάσισε να τον πάει το αφεντικό του.

Οι τουιτεράδες ξεσηκώθηκαν μόλις είδαν αυτή την απαίσια εικόνα και πολλοί έκαναν λόγο για ξεκάθαρη κακοποίηση ζώων,σύμφωνα με τη Daily Star!

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλούς ιδιοκτήτες να προσπαθούν να αλλάξουν την εμφάνιση των σκύλων τους αλλά και των γατών τους, και τα βάφουν με χρώματα τα οποί υποστηρίζουν πώς δε βλάπτουν τα ζωάκια.

Όπως και να έχει, ένα πλάσμα ταλαιπωρείται και δεν πρέπει κανείς να κάτι τέτοιο!

Τσέκαρε και αυτά :

Κόκκινα εσώρουχα Πρωτοχρονιά : Γιατί τα φοράμε

Πρωτοχρονιά 2023 :Ιδέες για ρεβεγιόν στο σπίτι