Καλή Ανάσταση

Καλή Ανάσταση βρε αγαπημένα μας πλάσματα! Να μας φωτίσει όλους το Άγιο Φως και να φέρει στη ζωή μας καλή υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα!

Το φετινό Πάσχα θα είναι τελείως διαφορετικό για όλους μας καθώς μετά από δυο χρόνια πανδημίας, αρχίζει να φαίνεται “φως στην άκρη του τούνελ” και μπορούμε επιτέλους να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός και χωρίς να καταπιεζόμαστε σε συνθήκες που κάνουν κακό στην ψυχολογία μας.

Η θυσία της Σταύρωσης είναι αυτή που μπορεί να φέρει στην καρδιά ενός ανθρώπου τα συναισθήματα που χρειάζεται για να καταλάβει πως σε αυτή τη ζωή το μόνο που είναι σημαντικό είναι να σεβόμαστε, να αγαπάμε και να συμπονούμε τον διπλανό μας χωρίς να περιμένουμε κάτι σε αντάλλαγμα.

Η Ανάσταση είναι αυτή που θα φέρει στην καρδιά μας συναισθήματα τα οποία σηματοδοτούν την αλλαγή και όλα όσα επιθυμούμε να γίνουν έτσι ώστε να προχωρήσουμε για μια ακόμη χρονιά σε μονοπάτια τα οποία θα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και θα ζήσουμε στιγμές ηρεμίας αλλά και ψυχραιμίας. Γιατί στο τέλος της ημέρας, αυτό χρειαζόμαστε! Ηρεμία.

Καλή Ανάσταση, λοιπόν, σε όλους! Ακόμη και στα πλάσματα που αποφάσισαν να αφήσουν μια κατάσταση πληγώνοντας ανθρώπους με εγωιστικές συμπεριφορές! Ειδικά, σε αυτούς να πούμε πως ελπίζουμε να “αναστηθούν” και να καταλάβουν πως πρέπει να αλλάξουν στάση στη ζωή και να είναι ειλικρινείς και πως δε χρειάζεται να συμπεριφέρονται λες και ο κόσμος τους “χρωστά”.

Όλοι λοιπόν να φάτε καλά, να σπάσετε αυγά, να χαρείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ανάψετε ένα κεράκι για όλους τους ανθρώπους που πραγματικά υποφέρουν αυτή την περίοδο και ζουν στη δίνη ενός άδικου πολέμου και να αγκαλιαστείτε! Αγκαλιαστείτε και “αναστηθείτε” και εσείς κάνοντας αλλαγές που θα σας κάνουν μόνο καλό!

Τις θερμότερες ευχές από την ομάδα του citynow.gr!

Τσέκαρε και αυτό : Διονύσης Σχοινάς : Το νέο του τραγούδι