Καλλιόπη Μπεζαντέ

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που κατάφεραν να πάρουν το “εισιτήριο” για τους ημιτελικούς του MasterChef και όλοι μας περιμένουμε να τη δούμε στον τελικό μιας και είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η μαγείρισσα κατάφερε για δεύτερη φορά να εντυπωσιάσει τους κριτές! Και λέμε δεύτερη φορά, γιατί είχε δοκιμάσει την τύχη της και στον περσινό κύκλο αλλά δεν μπήκε στο σπίτι! Αλλά πλέον οδεύει στον τελικό και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από αυτό.

Η Καλλιόπη Μπεζάντε στη δεύτερη προσπάθεια της είχε πει μπροστά στην κάμερα πως επιστρέφει στον διαγωνισμό και είχε αποκαλύψει πως στον περασμένο κύκλο δεν είχε την κατάλληλ αυτοπεποίθηση, αλλά φέτος ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα. Και είχε πεισμώσει.

Θυμάσαι την πρώτη οντισιόν της Καλλιόπης για το φετινό MasterChef; Αν όχι, τσέκαρε το παρακάτω βίντεο :

Οι χρήστες του Twitter την έχουν ήδη χρίσει νικήτρια του μαγειρικού διαγωνισμού και πιστεύουν πως είναι το πρόσωπο το οποίο πρέπει να πάρει το έπαθλο του μαγειρικού διαγωνισμού.

Τι πρέπει να ξέρεις για την Καλλιόπη Μπεζαντέ

Αν είσαι φαν της “Πόπης” (έτσι την αποκαλούν οι τουιτεράδες) τότε πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα για την αγαπημένη σου παίκτρια!

#1. Είναι 25 ετών

#2. Κατάγεται από τη Νάξο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

#3. Έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά

#4. Το μεγάλο της πάθος είναι μαγειρική και δε θα επιστρέψει σε κανέναν την απομακρύνει από το όνειρο της.

#5. Είχε φτάσει μέχρι τις “μονομαχίες” στο περσινό MasterChef αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι! Αλλά δεν το έβαλε κάτω και πείσμωσε!

Το κορίτσι με τα γυαλάκια και το χαριτωμένο χαμόγελο κατάφερε να βάλει τα “γυαλιά” σε όλους και είναι μια από τους τρεις φιναλίστ του τελικού του MasterChef και ίσως είναι αυτή που θα πάρει και το μεγάλο έπαθλο!

Τσέκαρε και αυτό : Υιοθεσία Σκύλων: Η μεγάλη γιορτή στο Ζάππειο