Στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε η stand-up κωμικός Κατερίνα Βρανά και παραχώρησε μια καταπληκτική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά.

Η Κατερίνα Βρανά μίλησε για την υγεία της, για το πως ζει με τη μητέρα της, αλλά και για το πόσο αισιόδοξα και με πλάκα αντιμετωπίζει το όσα συμβαίνουν στη ζωή της μετά τη Μαλαισία.

“Δε νομίζω ότι άλλαξε κάτι 100% αλλά έμαθα να μη με νοιάζει τι νομίζουν οι άλλοι για μένα. Το λέμε και το ξαναλέμε αλλά δεν το εμπεδώνεις γιατί σε νοιάζει και προφανώς θέλεις αγάπη από τους γύρω σου, αναγνώριση. Είναι καλά αυτά, δεν είναι κακό να τα θες αυτά. Να βρεις ισορροπία. Το τι σε κάνει εσένα χαρούμενο και τι δέχεται ο άλλος.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου για να ευχαριστήσεις τον άλλον. Ούτε όμως μπορείς να π@δ@ς τον άλλον. Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία και αυτό το συνειδητοποίησα μέσα από την αρρώστια και κατάλαβα ότι έτρεχα και πιεζόμουν για άλλους.

Να αποδείξω σε άλλους ότι είναι καλή η καριέρα μου, ότι είμαι καλή κωμικός και δεν ξέρω καν ποιους προσπαθούσα να πείσω. Τον κόσμο; Εμένα;”

Η Κατερίνα Βρανά αποτελεί άξιο παράδειγμα μίμησης και καταφέρνει να δίνει δύναμη σε πάρα πολύ κόσμο!