Καλομοίρα

Η Καλομοίρα είναι ένα κορίτσι το οποίο κάνει πολλά πράγματα που αρέσουν στον κόσμο που την ακολουθεί στα social media και αυτή τη φορά κατάφερε να κάνει κάτι ακόμη το οποίο δε γινόταν να αγνοήσουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια έχει κατά καιρούς δημιουργήσει πολλά βίντεο τα οποία έχουν γίνει viral και συνεχίζει να κάνει πραγματάκια τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Μην ξεχνάς πως διαθέτει μια πολύ νεανική ψυχή και παρόλο που είναι μανούλα, συνεχίζει να μοιάζει σαν έφηβη!

Αυτή τη φορά η Καλομοίρα ανέβηκε στο διάδρομο που έχει στο σπίτι φορώντας ένα κόκκινο μαγιό και κρατούσε ένα ποτήρι σαμπάνια κάνοντας γυμναστικούλα! Και όπως καταλαβαίνεις έγινε χαμός στο TikTok με τα σχόλια και τις αναπαραγωγές ενώ η ίδια φαίνεται πως διασκεδάζει απίστευτα.

Τσέκαρε την :

@itskalomira This is the right way to answer the “How are you” question darlings 😂🥂 #Kalomira #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #tiktok #greece #usa #Enews ♬ original sound – E! News

Η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό στα social media και πολλές φορές δημιουργεί περιεχόμενο το οποίο αμέσως γίνεται αναπαραγωγή!

Έχει κάνει και στο παρελθόν ανάρτηση όπου ανεβαίνει σε διάδρομο με τακούνια το οποίο είχε γίνει viral ενώ η ατάκα της για τα μελομακάρονα που είχε γίνει πριν από τα Χριστούγεννα κατάφερε να προκαλέσει πανικό στο TikTok.

Τσέκαρε και αυτά: