Καλομοίρα

Η Καλομοίρα λατρεύει την Ελλάδα και μπορεί να μοιράζεται το χρόνο της μεταξύ Αθήνα και Αμερικής αλλά δεν ξεχνά να δείξει στους followers της τις ομορφιές που διαθέτει η χώρα μας. Και έχει ένα αίτημα το οποίο έχουν οι περισσότεροι Έλληνες.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια νοσταλγεί την Ελλάδα και όποτε έρχεται για να κάνει διακοπές, ή για να συζητήσει για δουλειές, κάνει βόλτες στην Αθήνα και ανακαλύπτει νέα σημεία τα οποία δείχνει.

Αυτή τη φορά μεταμορφώθηκε σε “ξεναγός του Instagram” και παρουσιάζει την Ακρόπολη στους followers της και το Ηρώδειο και γράφει στη λεζάντα της πως είναι μια περήφανη Ελληνίδα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Φορώντας ένα denim παντελόνια και ένα λευκό μπλουζάκι, η Καλομοίρα περιπλανιέται στην Ακρόπολη, δείχνει τις Καρυάτιδες και προς το τέλος του βίντεο λέει χαρακτηριστικά πως τα μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν πίσω!

Η τραγουδίστρια παρουσίασε τους χώρους στην Ακρόπολη σαν μια μικρή ρεπόρτερ και μιλώντας μισά ελληνικά μισά αγγλικά έδειξε στον κόσμο τις ομορφιές κάνοντας το δικό της ρεπορτάζ πόλης!

Για μια ακόμη φορά εκθειάζει την Ελλάδα, αναφέρεται στη θετική ενεργεία που δίνει ο ελληνικός ήλιος και δηλώνει πολύ χαρούμενη που κατάγεται από τη χώρα που γέννησε μεγάλους φιλοσόφους!

Τσέκαρε και αυτά:

Ad