Kαλομοίρα

Η Καλομοίρα μας συστήθηκε πριν από πολλά χρόνια, μέσω της συμμετοχής της στο “Fame Story” και έκανε τους πάντες να “πεθαίνουν για εκείνη” και μας “έπαιζε” στα δάχτυλα με το υπέροχο νάζι της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια με τις πολλές επιτυχίες χαρακτηρίστηκε τότε ως η “Μπρίτνεϊ Σπίαρς” της Ελλάδας και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα names που όλοι ήθελαν στις εκπομπές τους. Αλλά ο έρωτας της με τον Γιώργο της, ήταν τόσο δυνατός που μετακόμισε στην Αμερική και δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια!

Και πλέον, έχει επιλέξει να μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, καθώς υπάρχουν πολλά projects στα οποία θέλει να συμμετάσχει! Και μας αρέσει που τη βλέπουμε ανανεωμένη!

Βέβαια, πρέπει να πούμε πως έχουμε πάθει ένα μικρό obsession με το νέο της look καθώς απαρνήθηκε το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και πλέον κυκλοφορεί ένα υπέροχο mat- blonde το οποίο δεν κιτρινίζει καθόλου και της ταιριάζει απόλυτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Η Καλομοίρα είναι ξανθιά πλέον, έχει κοντό , wavy καρέ μαλλί και για μια ακόμη φορά μας έχει κάνει να την ερωτευτούμε!

Η τραγουδίστρια στη λαϊκή

Η τραγουδίστρια επισκέφτηκε πρόσφατα τη λαϊκή και αποκάλυψε στον κόσμο που την ακολουθεί στο Instagram πώς ένα από τα μέρη που λατρεύει να βρίσκεται όταν είναι στην Ελλάδα, είναι η λαϊκή και θέλησε μέσω ενός βίντεο να κάνει μια μικρή τουρ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Κούκλα!

Τσέκαρε και αυτά :

Μουντιάλ 2022 : Ποιο ζευγάρι θα βρεθεί στον τελικό

Γιορτινή διακόσμηση : Τι να κάνεις αν είσαι μίνιμαλ τύπος