Κάμερον Ντίαζ

Η Κάμερον Ντίαζ μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από τις κινηματογραφικές ταινίες και σειρές, αλλά καταφέρνει να απασχολεί με τις συμβουλές της και όσα αποκαλύπτει στις συνεντεύξεις της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ηθοποιός μιλώντας στο Ε! αναφέρθηκε στη γυμναστική η οποία έχει πολύ ενεργό ρόλο στη ζωή της και δήλωσε πώς όταν ένας άνθρωπος έχει κίνητρο και το παίρνει σοβαρά, τότε μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

“Αντί να βάζετε μεγαλεπήβολους στόχους, κρατήστε τα πράγματα προσιτά και ρεαλιστικά ως προς τον τρόπο ζωής σας” και θέλει να βλέπει τον κόσμο να λαμβάνει σοβαρά το κίνητρο υπόψιν.

“Είναι δική σου επιλογή. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το να ξεκινήσεις τον στόχο που έχεις στο μυαλό σου. Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν υπάρχουν κόλπα”, είπε η Κάμερον Ντίαζ !

Η ηθοποιός θέλει να γίνει ακόμη πιο δυνατό το 2023 και ο κόσμος να αρχίζει να νιώθει πώς τα πράγματα θα αλλάξουν ουσιαστικά!

“Έμαθα τόσα πολλά φέτος που με κάνουν να νιώθω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ πιο εύκολη.Κάποιοι από τους στόχους που είχα πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκαν αλλά μπορούν να γίνουν οι στόχοι της επόμενης χρονιάς”. 

Κάτι ξέρει η ηθοποιός και δίνει αυτή τη συμβουλή!

Τσέκαρε και αυτά :

Πρωτοχρονιά 2023 : Το μενού του “St’ Astra” restaurant!

Γκράφιτι Αθήνα : Η επιχείρηση του δήμου Αθηναίων