Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς είναι η γυναίκα με την οποία ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να μοιραστεί τη ζωή του μετά το διαζύγιο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα αλλά ήταν και εκείνη η οποία κατάφερε να τον κάνει να χάσει τα λογικά του ενώ ήταν παντρεμένος. Οι δυο τους αποφάσισαν πως έπρεπε να μοιραστούν τον έρωτα τους με τον κόσμο, παντρεύτηκαν και πλέον είναι στη βασιλεία της Βρετανίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Σύμφωνα με τη Daily Mail η οποία επικαλείται το βασιλικό παλάτι ο τίτλος της “βασιλικής συζύγου” θα αλλάξει μετά την στέψη του βασιλιά Καρόλου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαϊου και θα την αποκαλούν βασίλισσα.

Με αυτόν τον τρόπο θα κατοχυρωθεί επίσημα ο τίτλος της η σύζυγος του Κάρολου και ο κόσμος θα αποκτήσει μια βασίλισσα. Μια λέξη την οποία είχε συνδέσει με την Ελισάβετ η οποία έφυγε από τη ζωή.

Το 2005 όταν παντρεύτηκε τον Κάρολο, κανείς δεν πίστεψε πως θα την αποκαλέσει κάποια στιγμή βασίλισσα αλλά έφτασε η στιγμή.

Σύμφωνα με το γνωστό μέσο, η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έχει καταφέρει να κατακτήσει κάποιους Βρετανούς με όσα κάνει και γίνονται προσπάθειες από το παλάτι σιγά-σιγά έτσι ώστε να συνηθίσει ο κόσμος τον τίτλο που αναμένεται να της αποδοθεί σε λίγους μήνες.

 

Τσέκαρε και αυτά: