Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς δεν είναι από τα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας που χαίρει της συμπάθειας όλων των Βρετανών και προσπαθεί με επικοινωνιακά κόλπα να κερδίσει ένα μικρό ποσοστό δημοφιλίας καθώς πλησιάζει η στέψη του βασιλιά Καρόλου και αναμένεται να τη δούμε (θα το ζήσουμε και αυτό) βασίλισσα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η βασιλική σύζυγος αποφάσισε να εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά Antiques Roadshow στην οποία θα τη δούμε να ζητά από ειδικούς να εκτιμήσουν δυο προσωπικά της αντικείμενα.

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς μπήκε στο ριάλιτι έχοντας πρώτα κάνει τις ανάλογες συζητήσεις με το BBC το οποίο στηρίζει αμιγώς τη βρετανική οικογένεια, και ζήτησε να υπάρχει “γούστο” και να μην δημιουργηθεί μια λάθος εικόνα.

Στο ριάλιτι εκτιμήσεων, υπάρχουν ειδικοί οι οποίοι ταξιδελυουν σε περιοχές της Αγγλίας και εκτιμούν αντίκες αλλά και αντικείμενα τα οποία θέλει ο κόσμος να μάθει την πραγματική του αξία.

Η βασιλική σύζυγος βρέθηκε στην Κορνουάλη όπου και έκανε γυρίσματα και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την είδαν και θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει.

Η Καμίλα προσπαθεί να κάνει διάφορα πράγματα για να μπορέσει να κατακτήσει τις καρδιές των Βρετανών αλλά η Κέιτ Μίντλετον είναι αυτή που έχει πάρει όλη τη δόξα το τελευταίο διάστημα.

Tσέκαρε και αυτά: