Κάνιε Γουέστ

Ο Κάνιε Γουέστ είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και πολλοί είναι εκείνοι που δε θα ήθελαν να τον συναντήσουν στο διάβα τους.  Όπως είναι οι Αυστραλοί πολίτες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ράπερ φημολογείται πως θα ταξιδέψει στην Αυστραλία με τη φερόμενη νέα σύζυγό του και σχεδιάστρια του brand Yeezy, Μπιάνκα Τσενζόρι και υπάρχουν αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Τα ΜΜΕ της Αυστραλίας αναφέρουν πως ο κόσμος δε θέλει να του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα διότι αποτελεί ένα λάθος πρότυπο για τον κόσμο και τη νεολαία.

Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να θέλει να ταξιδέψει στη χώρα με σκοπό να γνωρίσει από κοντά την οικογένεια της συντρόφου του και να περάσει χαλαρές στιγμές. στο μέρος που μεγάλωσε εκείνη. Αλλά ο κόσμος δεν τον θέλει.

Μάλιστα, κάποιοι θέλησαν να εκφράσουν την άποψη τους για την επικείμενη επίσκεψη στο Twitter λέγοντας πως δε θέλουν να τον δουν στη Μελβούρνη και πως η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να θεσπίσει νόμο για την απαγόρευση εισόδου.

Ο Γουέστ δεν έχει καμία τοποθέτηση σχετικά με τον φερόμενο γάμο και το ταξίδι και κρατά ένα χαμηλό προφίλ τις τελευταίες μέρες αλλά δεν αποκλείεται να κάνει εμφάνιση που θα προκαλέσει τις εντυπώσεις.

Τσέκαρε και αυτά: