Κάνιε Γουέστ

Ο Κάνιε Γουέστ είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας ο οποίος έχει βρεθεί πολλές φορές μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας ακραίων συμπεριφορών.

Αφού απασχόλησε τα ΜΜΕ με τον φερόμενο γάμο του, αποφάσισε να βρεθεί ξανά σας φώτα της δημοσιότητας αλλά για πολύ λάθος λόγους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο γνωστός ράπερ παρακολούθησε έναν αγώνα μπάσκετ της κόρης του Νορθ, και καθώς έφευγε από το γήπεδο, κατάλαβε πως τον ακολουθούσε ένα όχημα το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα η οποία τον βιντεοσκοπούσε.

Αμέσως έκανε στην άκρη με το όχημα του, της έκανε σήμα να σταματήσει και τη ζήτησε το λόγο για τη βιντεοσκόπηση! Όταν είδε τη γυναίκα να συνεχίζει να βιντεοσκοπεί την αντίδραση του, εκείνος βούτηξε το κινητό και το πέταξε μακριά. Να σου πούμε πως η γυναίκα βρισκόταν μέσα στο όχημα της.

Το βίντεο με την ακραία αντίδραση του Κάνιε Γουέστ έγινε αμέσως viral και ο κόσμος στα social media δεν σταμάτησε να κράζει. Ωστόσο υπ΄ρηξαν και κάποιοι υποστηρικτές οι οποίοι έκαναν λόγο για ιδιωτικότητα.

Ο ράπερ ξέφυγε για μια ακόμη φορά από τα όρια και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια μετά από αυτό το περιστατικό.

Tσέκαρε και αυτά: