Κάνιε Γουέστ

Ο Κάνιε Γουέστ συνεχίζει να βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και πλέον κάνει συζητήσεις που αφορούν το… πολιτικό του μέλλον! Γιατί αν δεν μπει στον Λευκό Οίκο, θα λυσσάξει!

Αφού κατηγορήθηκε για αντισιμιτιστική συμπεριφορά, τον απέπεμψαν από την Adidas και τον ¨αφόρισε” ο οίκος Balanciaga, αποφάσισε πώς έφτασε η στιγμή για να ξεκινήσει να δηλώνει δεξιά και αριστερά πως είναι έτοιμος να αναλάβει ένα ρόλο στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ για να βοηθήσει τον κόσμο και να πάψει μια και καλή να κυριαρχεί η “ελίτ” .

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο γνωστός ράπερ είναι και τσαχπίνης καθώς σε νέες του δηλώσεις υπονόησε πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2024 και στη συνάντηση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να του ζήτησε να τον στηρίξει.

Ο YE, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter η οποία δείχνει μια σειρά από βίντεο με το λογότυπο YE 24 και σε ένα από αυτά αναφέρει πως είχε συζήτηση με τον επιχειρηματία και επίσης υποψήφιο στις αμερικάνικες εκλογές όπου του ζητούσε να γίνει ο αντιπρόεδρος του.

Το 2020, ο Κάνιε Γουέστ είχε κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές αλλά οι ψήφοι μάζεψε ήταν γύρω στις 70.000 και αποφάσισε να αποσυρθεί.

Ο ράπερ κάπου έχει χάσει την μπάλα αλλά συνεχίζει να προκαλεί! Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις του!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Μαντόνα : Ποζάρει με όλα τα παιδιά της

Σοφία Χατζηπαντελή : Οι φωτογραφίες με “άλλα” φρύδια