Κάνιε Γουέστ

O γνωστός ράπερ και πρώην σύζυγος της Κιμ Κανρτάσιαν, Κάνιε Γουέστ, αποφάσισε να “ανοίξει” το στόμα του και να πει κάποια πράγματα για τον οίκο Balenciaga γιατί δεν μπορεί να δεχτεί όλα όσα έχουν συμβεί με την καμπάνια που παρουσίασε παιδιά να κρατούν σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια.

Ο ράπερ και ο γνωστός οίκος είχαν μια μεγάλη συνεργασία αλλά λόγω των δηλώσεων του για τους Εβραίους, αποφάσισαν να “αποπέμψουν” και πλέον δε λένε ούτε καλημέρα.

Ο Κάνιε μέσω διαφόρων βίντεο που αναρτά, ρίχνει απίστευτη λάσπη κατά του οίκου και “καταγγέλει” πώς είναι ένα brand το οποίο ελέγχεται.

Ζητά από τους ανθρώπους της παγκόσμιας μουσικής να μην ξαναφορέσουν δημιουργίες τους και κράζει όσους δεν έχουν πάρει ακόμη θέση για το τόσο σοβαρό ζήτημα.

“Όλες εσείς, οι διάσημοι μην τους αφήσετε να σας επηρεάσουν με κανέναν τρόπο, γιατί ελέγχονται από τους ανθρώπους που επηρεάζουν πραγματικά τον κόσμο” και τόνισε πώς δεν υπηρετούν τον Θεό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Κάνιε Γουέστ τονίζει στα βίντεο του πως ο οίκος πιστεύει σε πράγματα τα οποία δεν είναι χριστιανικά και πώς πρέπει άμεσα να “εξαφανιστούν” από τον χάρτη της μόδας.

Πρόσφατα, καλούσε τον κόσμο να αγοράσει τα ρούχα που είχε δημιουργήσει με τον οίκο και τα πωλούσε 20 δολάρια μόνο και μόνο για να δελεάσει τον κόσμο.

Τσέκαρε και αυτά :

Κιμ Καρντάσιαν : Πώς ήρθε κοντά με τον οίκο Balenciaga

Survivor All Star : Το ακραίο σενάριο για τη είσοδο του Ντάνου