Κανίβαλος

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας κανίβαλος ο οποίος καταβρόχθισε κομμάτια των γεννητικών οργάνων ενός 25χρονου φοιτητή την παραμονή των Χριστουγέννων 2019.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O Mαρκ Λατούνσκι γνώρισε έναν 25χρονο φοιτητή μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Grindr, στο Μίσιγκαν, και αποφάσισε να δείξει τις κανιβαλιστικές του διαθέσεις πάνω στο σώμα του νεαρού άνδρα.

Ο 52χρονος κανίβαλος δολοφόνησε τον Κέβιν Μπέικον, και όταν οι αστυνομικοί αντίκρισαν το άψυχο του σώμα κρεμασμένο ανάποδα στο υπόγειο του άνδρα στις 28 Δεκεμβρίου, έπαθαν σοκ.

Ο 25χρονος είχε εξαφανιστεί και ο συγκάτοικος του στο κολέγιο δήλωσε την εξαφάνιση του καθώς είχε ανησυχήσει πολύ διότι γνώριζε πως θα κάνει ένα ραντεβού με ένα πρόσωπο που γνώρισε μέσω του dating app.

O Λατούνσκι παραδέχτηκε στην ομολογία του πως είχε δολοφονήσει τον άνδρα με ένα μαχαίρι και πως έκανε φριχτές πράξεις πάνω στο σώμα του. Παραδέχτηκε πως γεύτηκε διάφορα κομμάτια από τη σάρκα του και από τα γεννητικά του όργανα.

Παρόλο που η υπεράσπιση του δολοφόνου και κανίβαλου, προσπάθησε να τον παρουσιάσει ως ψυχικά ανίκανο, οι αρμόδιες αρχές κατάλαβαν πως βρισκόταν σε πολύ καλή ψυχική κατάσταση τη στιγμή που διέπραττε τις αποτρόπαιες πράξεις του και του επέβαλλαν την υψηλότερη των ποινών.

Τσέκαρε και αυτά :

James Bay : Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο καλλιτέχνης

Σειρές HBO : Οι καλύτεροι χαρακτήρες όλων των εποχών