εμφάνισή

Η εμφάνισή μας είναι σημαντική και μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα για να την αναβαθμίσουμε και να νιώσουμε ακόμη πιο κούκλες!

Τι είναι τα extensions βλεφαρίδων;
Είναι μία μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Οι extension βλεφαρίδες τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Ποια extensions είναι τα κατάλληλα για μένα;
Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορείτε να αποκτήσετε βλεφαρίδες: μακριές και πυκνές, κοντές και έντονες, φυσικές μακριές βλεφαρίδες, χρωματιστές ανάλογα με τα μάτια σας ή και γυριστές μακριές βλεφαρίδες.

Κάντε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας με τις extension βλεφαρίδες από την εξειδικευμένη Έλενα Κοκκαλίδου

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;
Η διαδικασία της σωστής τοποθέτησης από εκπαιδευμένο και εξουσιοδοτημένο άτομο είναι απόλυτα ασφαλής και εγγυάται την ακεραιότητα των φυσικών σας βλεφαρίδων.

Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες από την εξειδικευμένη Έλενα Κοκκαλίδου. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας. Πείτε αντίο στη μάσκαρα και πετάξτε τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία προς μία με τη μέθοδο “One by One”. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες και ίσιες βλεφαρίδες.

Η Έλενα Κοκκαλίδου, εξειδικευμένη στην τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων, τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά σας.

Μάθετε περισσότερα από το Instagram account: @elenakokkalidou_lashes