Καπιτώλιο

Καπιτώλιο: Η έλλειψη σεβασμού απέναντι στους θεσμούς και στους ανθρώπους γενικότερα είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν περίμενε κανείς πως οι υποστηρικτές του θα προβούν σε μια κίνηση που θα γινόταν παγκόσμια είδηση μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο απερχόμενος πρόεδρος δεν μπορεί ακόμη να παραδεχτεί την ήττα του και με έμμεσο τρόπο έχει καταφέρει να περάσει το μήνυμα στους υποστηρικτές του, πως υπάρχουν νοθευμένες ψήφοι και πως δεν έχει γίνει σωστή καταμέτρηση, έτσι ώστε να φύγει όσο πιο γρήγορα από τον Λευκό Οίκο!

Πολλοί υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισαν να εισβάλλουν με το «έτσι θέλω» στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον με σκοπό να διακόψουν τη συνεδρίαση για την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος από το Κογκρέσο και δυστυχώς προκλήθηκαν εντάσεις οι οποίες κόστισαν σε μια γυναίκα τη ζωή της.

Εικόνες ντροπής προβλήθηκαν από τα διεθνή αλλά και τα εγχώρια μέσα μαζικής ενημέρωσης ενώ πολλά πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδας αλλά και άλλων χωρών σχολίασαν τη συγκεκριμένη στιγμή.

Για μια ακόμη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ απέδειξε ποιος είναι καθώς με ανάρτηση του στο Twitter δήλωσε πως του έχουν στερήσει τη νίκη και ζήτησε από τον κόσμο του να πάει ειρηνικά στο σπίτι του!

Πολλοί είναι αυτοί που ζητούν άμεσα την απομάκρυνση του Τραμπ από τα καθήκοντα του και δε θέλουν να περιμένουν μέχρι την ημέρα που θα αναλάβει ο Τζο Μπάιντεν!

Τσέκαρε κάποια βίντεο όπως τα παρουσίασαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης:

Tσέκαρε και αυτό: Ντουμπάι: Οι φωτογραφίες που συγκλονίζουν