Κάρα Ντελεβίν

Η Κάρα Ντελεβίν έκανε την ανατροπή, καθώς αποφάσισε να δωρίσει στην επιστήμη κάτι που ούτε στα πιο τρελά όνειρα θα φανταζόσουν ότι μπορεί να γίνει.

Μπορεί να υπάρχει κόσμος ο οποίος να δωρίζει όργανα ή ακόμη και όλο του το σώμα στην επιστήμη, αλλά το μοντέλο και ηθοποιός θέλησε να βοηθήσει τους επιστήμονες με άλλο τρόπο καθώς πιστεύει πολύ στην ερωτική ελευθερία του ανθρώπου αλλά και σε ότι έχει να κάνει με την εξερεύνηση της σεξουαλικότητας.

Η 30χρονη Κάρα Ντελεβίν – η οποία έχει δηλώσει πως είναι περήφανο μέλος της LGBTQ+ κοινότητας, έδωσε σε ερευνητές δείγμα του αίματος της προτού φτάσει σε κορύφωση αλλά και μετά από αυτή και με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να μελετήσουν τις επιδράσεις που έχει στο σώμα ανάλογη συνθήκη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η έρευνα που φέρει τίτλο “Το χάσμα κορύφωσης μεταξύ των δυο φύλων” αφορά στον τρόπο με τον οποίο τα δυο φύλα έρχονται πιο κοντά στην απόλαυση και πως επιδρά στο σώα τους.

Η Κάρα μιλώντας στους τηλεθεατής του ντοκιμαντέρ “Planet Sex With” ενώ βρισκόταν έξω από ένα νοσοκομείο είεπ πως θέλει να δωρίσει τον οργασμό της στην επιστήμη και πως πιστεύει ότι ησεξουαλική επιθυμία είναι καταπιεσμένη.

“Γνωρίζω από τη δική μου ερωτική ζωή πόσο σεξουαλικές μπορούν να είναι οι γυναίκες, οπότε θα πίστευε κανείς ότι στον 21ο αιώνα οι άνδρες και οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν εξίσου ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σωστά; Λοιπόν, ετοιμαστείτε για ένα σοκ. Όταν πρόκειται για τον οργασμό, υπάρχει σαφές χάσμα μεταξύ των δύο φύλων. Οι επιστήμονες λένε ότι το 95% των στρέιτ ανδρών έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αλλά μόνο το 65% των στρέιτ γυναικών”. 

Τσέκαρε και αυτά :

Σχέσεις : Τι πρέπει να κάνεις αν δε σου στείλει μήνυμα

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια : Το κομμάτι της Joanne